Om oss

PelsPels begynte som en liten pop-up i butikken Dapper da spanske Salvador Chanza, også kjent som Lord Jack Knife, besøkte Oslo et par dager i 2014. Vi fant tonen og året etter ble vår første barbersalong åpnet i Storgata. Den ligger i et gammelt pelslager, derav navnet PelsPels. I 2015 tok vi over Schüszler i Tollbugata og i 2017 åpnet vi vår tredje salong i Markveien.

På grunn av at barbererutdanningen i Norge ble avviklet for flere tiår siden har vi hentet inn dyktige barberere fra hele verden. Vi er stolte av å være et internasjonalt team med god erfaring. I det siste har vi også begynt å lære opp unge barberere fra Norge.

Vårt mål er å tilby best mulig kvalitet og service til en fornuftig pris. Vi tar oss gjerne litt ekstra tid for å være sikre på at resultatet blir bra og du får en behagelig opplevelse.

Vi tilbyr både hårklipp, skjeggtrim og barbering. Våre barberere hjelper deg enten du er ute etter en klassisk eller moderne stil. Velkommen til oss!

Lukk (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Kurv

Kurven inneholder ingen produkter.
Handle nå